nAk pOtoNg rAmbUt !

assalamualaikum :)

bab potong rambut ? hahaha aku nk p potong rambut tp tkut laa.. tkut xsesuai dgn muke... huhuh so aku p laa search google... tetibee......jeng..jeng..jeng.... nk tgk x?










hahahha kalo aku buat cm nie ok x? hahahha giler ak.... cm ne laa mereka nie buat..hahhaha

sekian ~

dTg kE rUmAhkU ?

assalamualaikum..

hye sumee.. :) actly entry kali nie pasal datg kat uma aku..sape dtg? hehe ade laaa.. haha xde laa... 2 minggu lepas raye.. aku blek smule ke rumah..bersame 2org sahabat rumahku..haha sorg penang, sorg lg somban.. saje2 jee bwk blek.. yelaa bile lg laa org penang tu nk mai kat JB.. hahha blek jee kat uma hari khamis, kami rehad jee..penat laa..lg2 aku yg drive kete..huh ! diorg bley laa dok dlm keta mmbuta jee..hihih aku nie bersengkang mate sorg2 drive..hhmmm

hari jumaat, kami keluar p JB.. hehe p laa CS (city square)... alaa just tgk wayang je.. tp bkn kami ber3 jee tw.. dgn ade2 aku dak. so ber5..huhuhu dala tgh pokai time tu,,huhuh aku bwk p teluk danga / danga bay ! tgk singapore.. xmasok pon.. bergambar sakan tw x..heheh best sgt2... time tu citw hot kat wayang citew raya xjadi... ha ! bkn men menggelak2... cm nk guling2 tgk cite tu...

ha ! nie laa kami ber5 !

adeq aku dgn dada :)



anis &  ikien



posing kat kete aku ! hhahha


hari sabtu, aku menantikan seseorg dtg..huhuh iaitu buah aty aku laa =.= hahaha ***miangnyee  tp agak malang telah menimpanyee..hehehe yelaa mase aku ajak ari tu ta mau, sbb sgn.. last2 bile aku tching, bru nk dtg.. tu pon daa ari sabtu..mase sbtu tu, dye ckp nk bertolak kol 2.. tp malangnye dye tertinggal bas.. rugi jee tiket bas...ahhaah pdn muke ! =P tp kecian laa sbb dye keja bas nek highway sampai laa kat mlake,,, last2 dye nek bus kat mlake central.. hahaha kol 5 ptg baru grk.. kol 8 baru sampai.. aku p laa amek kat JB.. hehehe

ahad tu aku bwk laa p TAMAN PENGHUJUNG BENUA ASIA **xserupe taman pe lg, aku bergambar laa..hahaha wat kenangan laa katekn,,gagaggaga =)











hahaa best sgt2 tw ! =.=
sekian...

p/s : meyh laa dtg JB......

rIndunYe kAt bLog !

assalamualaikum semua...

waahh sekian lamee aku xupload blog nie.. rindunyee..hehehe :) maklum laa aku tgh final nie... dala soklan UiTM susah ! :( huhuh aku harap sumenyee okey deeyyhh ! ahahha mcm2 aku wat sepanjang aku xtulis blog nie.. hahha.. firstly, aku nk citew sal raye..

raye thun nie xbest !huhuhu aku bnyk beraye kat kg negeri sembilan... huhu best laa gak kat kg...tp xbape syok sbb bis jee cuti raye, troz nek kolej,,  pastu exam..huhuh :( pape pon aku rindu kat family aku =.=

aku, mkcik aku, bila (spupu)


nie family belah mamaku :)


nie kat umaa ku


dr kiri, mamaku, bik ijah dan wak mon

nie jee aku ley upload pic sbb t bnyk2 org ckp pe lak..hahha just wat tgk2 jee....hehe n last skali

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


wahh ! terselet plak gambar DYE ! hehehe 

tu je laa kali nie okey... salam

SEKIAN ~