Segmen | Add Followers And Friends !

assalamualaikum !

HEY ! saye kene tag ! OH TIDAK ! sorry yee adeqku sity hawa sbb late bls.. baru abis test UiTM ! =.=
so nk wat pe eak ? HAHA !



nama saya NORAZIMAH BINTI NORDIN.. panggilan ? banyak laa ! saya listkn ok yg saya ingat !
family : angah / kak ngah / kingkong ( sbb nama nie adeq bg.. nick name tok kami kat uma )
kengkawan : ziema, aziem, ziem, azie, iema
BF : syg, bby *ooppps tergedix lak.. hehhe
dah bape lame saya blogger ! tade laa lame sgt.. sbb saya nie pemalas cikit nk menaip.. HAHA ! saya start blogger nie masa sambung study.. masa umur 18 tahun.. skrg daaa 10 tahnu 20 tahun daa... hehe =) blog sayya nie simple jea sbb ta bape reti laa nk wat menarik cm blogger2 len..
tujuan lak ea? hehe tujuan saje2 nk bebel luahkn pape jea.. nk cerite pape laa sal idop nie.. yelaa nk pendam tkut makan ati. so luahkn di blogger laa ! >.<
OK SELESAI !
okey ! kali nie aku nk balas dendam sbb kene tag ! aku nk tag kat NENEK TUE ( ELY) my bestfwen n ATOK TUE ( MOKO ) kwn mase sem 1 >.< 

sape yg kene tag ! PDN MUKE ! =)

KeCeWa !!

ari nie aku kecewe sgt2 ! nk tw kenape.. sbb xdpt p derma darah td.. huhuh =(
hari nie kat kolej aku de derma darah.. then aku p laa dgn mmbe aku c ELY n DADA ! **berie time tu
then, pas nk cek darah aku darah KATEGORI ape, tetbe org tuh ckp........
**dik, darah xcukup.. cume 12.3.... dye nk 12.5 ke atas..
peerrggghh penuh kecewa aku dgr.. control jea la.. sbb de BF tersyg kat sebelah.. eh korg nk tw x, aku daa teman boypen aku derma daa 2x daa.. hahah die untung laa darah cukup..huhuh td mmbe aku pon derma.. c ELY, bboley lak berlebey derma.. limit 450.. dye 500.. hahhaha dada pon derma gak,,, hehehe =) best gilerr !!! walaupon aku just tgk n pengacau jee.. HAHA !

hey dada ! senget seeyyhh ! BUROK ! =)

iiisshh pic aku dgn buah aty ! gemok3 !!! but i love u laa dear <3 mmmuuaaaxx

menyebok tol tgn bie nie.. iissshh

riNdu Lak Kat bLog !

rindunye aku kat blog.. hahahah yelaa aku banyak cerita tp memandangkan aku malas.. so,, hahaha phm2 jee laa okey..mesti korg rindu kat aku kn... (ade kee yg bace blog kau nie ziema oi)

nie aku baru jea nek cuty mid sem ! HA ! sebelum tu, aku nk wish SELAMAT TAHUN BARU yea =) ape azam taon nie ea???hmm poneng gak nk pk azam taon nie kn.. tkot xtercapai,, merane t... HAHA ! azam aku taon nie nk jd isteri pelajar yg CEMERLANG, nk berubah jd yg lebey jahat baik.. paling penting, AKU AKAN TETAP MENCINTAI die sorg =) tp misi aku, aku nk turunkn berat badan aku.. actually aku nie da GEMOK ! tol x? nk tgk x pic aku daa gemok?? HAHA segan giler!!! gggrrrrr =____________=

gemok kan?? huhuh

xpelaa.. aku harap aku ley kurus cm dulu..huhuh aku segan giler bile prg2 yg aku syg ckp :

1. mama : angah, kau makin gemok... tu la mkn je tau....
    aku : hmm =(
2. BF : syg, bile nk kurus nie... turunkan laa berat badan... makin ******... makin syg gemok, makin lmbat l kote nikah..hehehe
    aku : tahlaa bie...=( (cedey siot)

3. kwn2 : ziema kau makin GEMOK !
    aku : bia laa.. HAHAH (cover segan)

hhmmm segan giler.. nie laa rutin harian aku.. tiap2 hari aku dgr... =( mule2 stress... tp lame2 daa ignore ! sbb aku kene terima kenyataan yg aku daa gemok =)