HanGoUt wiTh mY pRinCe :)

yesterday ! after test paper account from UiTM, i went to seremban with my prince ! hebad ! aku terlalu happy tw x :) 31.7.2011 a good memory to us ! really2 happy.... smlm, pas test jee, kami p servis keta aku, kat produa ! jenuh menunggu.. booking kol 11, tp kol 11.10 baru aku sampai.. nk xnk kene laa tunggu lame cikit... nie sume gara2 boypren aku... ade kee pas aku test, dye ley lak xbgn2 lg..huhuh aku jenoh laa nk menunggu dye bersiap... hehehe mengalahkn girlz !

pas p servis keta, aku p mkn dulu... kat hospital tampin, coz tmpt akk yg slalu kami mkn tu, tutop ! huhuhu ha ! time mkn, de 3 org mamat n 1 minah nie tgok aku dgn boypren aku.. tw laa kami mcm pengantin kn? hehehe jgn jeles yee :) tp aku xselesa laa sbb aku dtg nk mkn, tp diperhatikn... aarrgghh ! mkn dgn cepatnye, n terus belah dr situ :) mkn laok ikan keli... waahh sedapnyee =.= yg paling best sbb murah ! air 1 cawan besar = rm1 hehehe

seterusnya kami punya destinasi p somban ! mule2 ingat nk p basoh keta, tp mls laa... p somban dulu.. dlm kol 2 lebey kot... p beli tiket bus ! tp yg nie cheq xpuas t.. ada kea dya nk baleq 25hb ! sapa mau teman aku kat sini... aku blek 26hb...hehhe beze sehari je kut.. memandangkn tiket bus 26 hb daa abis, terpaksa laa aku izinkn... hhmmm :( pastu aku dgn boypren aku p beli tiket wayang ! citew pe eak...hehehe last2 kami decide nk tgok citew SEMARIO OPPS POCOT.....best ! aku dgn boypren aku tgok, gelak2 ! hahaha kelaka sgt.. hehehe :) tiket wayang aku pkol 5.40... aku beli tiket kol 3.45, 2jam.. nk p mana nie ? huhuhu last2 aku dgn dye dok pusing2 1 mall tu...

sampai laa level last, aku ajak dye p mkn ! (mkn lg !) nk mkn chickcop.. jenuh la tunggu kat citu lame, coz ramai org.. last2 akk tu ckp 'deq, kalo nk chickencop lame laa' huhuhu dgn penuh kehampaan aku tunduk n mengeluh..hahhaha pastu order laa satey..' kak nk satey daging' (aku xmkn satey ayam,xsodap).... nk tw x akk tu ckp ape... akk tu ckp ' deq, satey daging xde' perrrgghh ! hampa lg..huhuh dlm hati aku... cciiss ! akk nie, kt manu ade jee,..ffuuhh !... last2 aku mkn nasi goreng ayam madu.. eeeee ! sumpah xnk mkn lg.. xsedap... boypren aku mkn kuetiaw ! sedap dye punye (jeles nie) hehehe

kol 5 aku dgn dye nek semulaa ke dpn panggung wayang ! hhmmm 40 minit lg.. lamenyeee..huhuh borak2, sambil boypren aku wat lawak, akhirnye wayang no 4 bkk, daa ley msok..hehehe best !pas tgok citew 2, destinasi seterusnye, p shopping beli barang tok sahur... hhmm beli laa sayur, ayam.... lepas tu kami blek ! aku paling happy kua dgn dye ! heeheh

to my hubby ! tengs yee teman bby n layan bby ! luv u ketad2 !! :) mmuuaahh !!!

dkt wall dye.. terharunyee..hahahha

p/s : t kua lg bby nk cm nie lg tw
p/s/s : besday nk hadiah besau ! :P

sekian ~

kOkO ~

KOKO ? hehehe cm budak2 yee... :) mule2 pk aarrgghh cm budak2 sekolah lak..hehehe kat KOLEJ aku nie wajib de KOKO sbb UiTM yg wat ! huhuhu so nk xnk, terpakse ikot coz de exam.... kat KOLAJ aku, cume ade 4 jenis jee KOKO......

~BOMBA
~PBSM
~JPAM
~WATANIAH

nie laa pe yg de kat kolej nie..hehhe xbkk bnyk2! actually, xde yg aku minat dlm nie...hhmmm terpkse laa mek gak kn,,huhuh :( aku msok PBSM, sbb tu je laa yg ok bg aku..hihihi aku lgg suke msok PENGAKAP... hhmm sbb mmg dr kecik aku PENGAKAP LAUT :) best tw.. bile pk2 balek,, teringat mse p KEM PENGAKAP antara ASIAN :) mse tu laa aku jumpe viet6, indon, singapore, thailand... n bnyk ag yg aku xingat.. meriah sgt2 :) hehehe

sudah2 ! berbalik pd entry aku nie, mmg laa KOKO nie cm remeh jee,, cm budak2 =.= tp nie laa subj. yg bnyk aku PONTENG   hehehe yelaa,, pkcik yg aja group aku nie lembut cikit, miang,hhehhehe mmpus aku kalo dye tw aku ngutuk dye..hahaha okey laa,, sbenanye tade story nk citew... nk ciap2 p KOKO nie :)

hehehe nie nk p kelas~


daaa~

nEw cAr 2011 (JNA 5093)

assalamualaikum...

hey sumee :) sehad x? hehehe smlm 20.7 ary yg pling epie.. my car daa kua.. ehehe... aku p amek kol 5 ptg..hhmmm best dpt bwk kete baru.. krete sendirri lak tu.... (pdhal mum yg bayar)... hhmmm aku xmek auto. xjd.. aku mek manual,, t senang laa aku nk ajaa my boypren.. hehehe :) ape yg specialnye kete nie,

~radio
~DVD
~GPS
~blutut

actly semua tu touch screen :) hehehe tp tengs yee my mum n dad.. lub u all.. so sok ahad, ley laa aku blek kolej nek kete.. ari nie mau kua, p beli barang2 kete.. t laa ea aku mek pic kete :) skrg nie xsmpat ag.. k tata
mau kemas uma :)

p/s : jum jejalan dgn den !

sEsaJer jERk msOk cOntEsT :D

hahaha smlm aku try laa bkk blog mmbe aku http://macekgemok.blogspot.com/ hehehe... tetbe aku nmpak CONTEST :) wwaahh aku tgok cm menarik jee.. so aku try laa follow pe yg mmbe aku tulis kat blog dye... 


nie page dak yg wat contest tu http://www.facebook.com/pages/MIMINadam/179223092133391.... aku try laa like page tu.... n then bace laa kat wall dye.. ramai gak laa yg msok contest nie :) ramai saingan :)..hehehe

hey korang nk tw x aku msok contest pe? heheh aku msok CONTEST MATE PALING LAWA ... heheh cm kelaka, tp menarik.. heheh aku jenoh laa dok cari pic aku yg mne ok.. hehehe dpt laa 1 pic yg aku p tangkak dgn kwn2 aku..hhmmm ok laa kot, tp xde laa lawa mne pon.....

haa ! sblm tu kn, nie haa syarat2 yg dye bg... wait eaa :)
v
v
v
v
v
v
nie laa syarat2nyee :) sumee aku daa wat !

senang jee... kalo korang nk like, step dye mudah jee..... cm nie.......

1st, korg like page dye yg nie




2nd korg p kat photo dye




3rd cari album yg ade contest mata paling lawa (; 







last skali korg like pic aku tau :) 


so plez vote k :) hehehe SELAMAT MENCUBA ! 




p/s : WAJIB like pic aku tu n suro kwn2 ko like skali :) 




sekian ~

mAtE bEsO giLeR !

ari nie aku chat, tetbe de sorg mmbe aku nie tag kat aku.. aku ngat pic pee la yg die tag.. rupe2 nyee dye tag pic aku yg dye edit... bapak kelako !! hahaha mate besaq ! tw laa idong aku kecik bile + mate besa cm kelako jee..hehhe cm nk terjojol jee mate aku tu.. hehe tp bile tgk 2,3 kali, comey gak.. hehehe (perasannye aku) tp nice laaa :) boypren aku pon post kat wall dye... nk tgok ? jap ea.. aku crop kat wall dye :)
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
hehehehe :)

niee laa tuan yg mengedit pic aku... hehehhee
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Fazira Badaruddin

pic dye nie pon dye edit.. hehehhe alaa sebenanyee dye bkn berani pon tgok mte aku besaa.. dye tkot ade laa.. heheh dye ckp mate aku menakutkn..hehhehe.. ade ag sorg yg mnjadi mgse dak nie..... hehehe bkn aku sorg jee.. ade ag sorg... jap ea :)
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Ely Efa

hahaha nie mmbe aku mgse pertama dye.. pastu baru giliran aku... dak kecik nie kalo bosan,, mmg wat keje pelik2 ! hehehehe
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Ziema CmiLe

nie laa pic aku yg dye edit.. heheh :) nice laa gak

to adeq aku tersyg tu, fazira ! tengs laa pic tu.. hehhe nice tp mate aku paling besa tw x..heheh :) so sape2 nk cwoh dye wat, add laa dye kat fb dye k.. ehhehe daaa~



sekian :)






dUriaN oOhH dUriAn ~

sedapnyee~ skrg nie kat johor da nk abis daa musim durian,, so xbnyk daa durian kt johor... time cuty nie laa aku dpt mkn durian.. jeles tol bilee boypren aku ckp dye mkn durian... aarrhhh ! mne ley jd.. aku cwoh laa dye bwk durian KEDAH tok aku.. huhu dye ckp ta mau laa... uhuhuhu last2, i call my mum td.. aku ckp laa,, 'maa, nk durian' n then my mum ckp 't laa dye cari' .. yahooo ! dye blek keje td dye bwk durian.. cedap gleerr! kalo korg nk tw, aku nie mnje dgn family... pe yg aku mintak msti dpt.. heheh sbb kalo xdpt, aku majok.. hehhe :) mne xnye, dr kecik, pe yg aku nk sumenyee dpt... 2 yg mnje terlebih... hehehe tp bile dgn boypren aku, dye jenis, kalo xnk bg, mmg xbgnyee..hhmmm 2 yg kdg2 tcing laa dgn dye.. coz pe yg aku nk xdpt...hehehe cm budak2 lak...

ooppss ! berbalik pd entry kali nie.. aku dpt mkn durian pas mum n dad balek keje... heheh cedap glerrr !! dalaa febret aku tuu... ngee~ari tu mmbe aku yg dari penang, sanggup 2 bwk durian tok aku.. smate2 xnk aku kempunan durian.. heheh mklum laa,, time kat kolej, mne laa nk cekau durian... heheh cian dye.. tp yg best nyee. dye smpai umaa dlm kol 5 pg, aku bgn tros tnye dye, mne durian..heheh wwaahh mmg gelojoh,, time tu gak laa dpt mkn durian PENANG,, yelaa kalo mkn wktu siang, de sorg dak uma aku xmkn durian, so cian lak t kat dye.. so, aku mengambil keputusan mkn time 2 gak..hehehe dah 2, time nk p kelas, mmpus sume sket perut..heheheh :) aku dpt mkn durian, rambutan, n jambu air... sedap tw...

aku nie da laa gilerr durian.. tah pe tah sedpnye durian tu.. yg aku pelik, org de ckp, mkn durian t bdn pns, bley demam... ha ! dari aku kecik mkn durian, xpena pon jd.. malah time dmm, aku laa hantu durian..hehehe :) so to my boypren, t hantaran, bg durian laa ea... hehehe :)

peeerrghh ! wat aku nk p mkn ag jee.. ade ag kat uma niee.. heheh :) sblm blek kolej,,ley laa aku tibai durian puas2 :)

gEmOk !

GEMOK !? OH MY GOD !! aku daa makin gemok.. cm ne niee?? adduuhh !! 2 laa zma, hang dok mkn, tidoq... ta mau jog... hhmmm pdn muke :P cm ne eak.. da nk raye niee... kusut2 !!! mane xnyee,, aku dok kat kolej tu dulu, mkn + tidow + mkn + tidow = GEMOK >.<  boypren aku slalu ckp aku gemok, my friend Norizam Imran pon ckp cm tu !
v
v
v
v
v
v
v


eee xbeknyee !! :'(

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


nie lg laa... boypren aku cniri beb ckp aku gemok... huhuhuh  


pe yg harus aku wat niee??? iiisshh !! STRESS !!!sape2 dee pendapat,bgtw laa ye spye aku kurus !

DULU....
v
v
v
v
v
v
nie mse 1st msk kolej,, len sgt2 dgn skrg !
v
v
v
v
v
v
v
SEKARANG ?


nie setelah 4bln kat kolej,, gemokkn??? huhuh

alaa cm ne niee??? >.< nk kurus cm dulu..huhuhuh xsukenyee !!!!  

sekian~

yyAaAmMmiiiii !!! sAmbAL bELacAn !

sambal belacan? wwaahh sedapnyee~ ari nie aku meratah sambal belacan depan lappy !! nnnyyaaamm3!! pedas laa plak.. tp don't worry :) aku minum air tebu niee.. sedap gilee..... hahahaha pedas ! sesape anak org jawa tp xmkn pedas, bkn jawa laa tu.. hehhe mklum laaa.. my dad n mum org jawa (not indon okey !) hehehe :) aku xreti laa nk speaking2 jawa nie.. hehe phm laa kalo org ckp... :)

berbalik pd entry yg aku wat niee,, sambal belacan sebenanye xde kne mengene pon dgn org jawa.. hehee ha ! sape yg xtw wat sambal belacan? meyh den ajo yaaa! hahaha ( trkua lak loghat nogori ) caranye senang jee :)

1st, korg kene laa sediekn bahan2nyee yee :)

~ 1 cawan cili padi (nk lebih boley if sape larat mkn pedas cm aku nie)
~ 1/4 cawan gulee
~ 1/4 cawan garam
~ 1 sudu besaa belacan (kalo aku banyk aku letak sbb sedap)
~ 1 biji tomato
~ 1 biji bawang besa
~ 1/2 biji lemon yg diambil airnya (alaa limau nipis tu pon boley tp lebey laa)


haa nie bahannyee! soo care2 nk wat senang jeee


goreng belacan tu tp bkn dgn minyak yg banyk tw.... sikit jee minyak tuu...bawang besaa pon goreng gak.....pon xmggunakan minyak yg banyak laaa.... ley jimat.. hehehe kemudian korg ley kisar mggunakn pengisar or tumbuk menggunakn lesung (aku lg suka tumbuk ) belacan dan bawang tu sehinnga lumat... last skali, korg campurkn air limau tu kat belacan dan bawang yg telah lumat ( jgn sampai terlalu masam ).. so daa siap ! ley laa korg mkn meratah cm aku, atau hidangkan kat menu makanan korg t :) nnyyaaammmii !!!


nie laa sambal belacan yg aku rembat kat google..hehehe

bErjAuhAn ~

alllaaaahhaaaiiii ~ nie daa ari yg ke 3 daa aku brjauhan dgn my love Ameen Neeruza  huhuhu ~ rase sunyi sangat2 ! i really2 miss u hubby !! bile jumpe slalu rase busan, tp daa jaoh cm nie,, mak ai.. teramat2 rindu !!! huhuhu sem nie kami jarang kua same2,, so ta de laa nk upload photo kami... huhuh ta pe laa.. myb ta de kenderaan... hhmmm aku terlalu rindu dye nie.. cm mne niee weyh ! alaaaa..... dye jaoh,, sorg dok utara, sorg dok slatan...(bkn 2org ye boypren) mk ai,, kalo dye dok selatan gak, tape laa.. ley laa jmpe dye,, bkn stakat dye.. parents dye pon aku nk jmpee (ee ta malunye aku..hihih) hhmmm nk wat cm nee,, even seminggu jeee tp ya ALLAH rase cam 1 abad ! cm ne laa kalo sebulan,, 1thn,, wwaaahh ! mati aku... hehhe alaa ziemaa.. come on laaa.. t jumpe gak... hehehe tp pape pon, aku tetp syg beb dgn dye... ha ag 1 lupe lak,, td dye ley plak cite sblm dye cpel dgn aku, dye cpel dgn sorg minah niee.. lame gak laa 9bln, tp dlm mse same dye cpel ag sorg 2,3,org ! ( 1+2+3=6 org )  wwaaahh HEBAD kan suami aku.. hehe bese laa muke maket ! xcm aku.. hhmmmn tp aku bersyukur laaa,, sbb dye setie skrg...hhmm aku harap dye teruskan perangai yg sekarg,,, :) i luv u lebey laa hubby ! (terjuwang sudaa) 


 comey kn my BALAQ ! :)

 luv u dear !






sudaa tunang kea??? hehe xlaa.. nie cincin kamii :)

lastly, aku terlalu syg kamoo wahai MOHAMMAD FARHAN AMIN BIN AHMAD !


sekian~


HELP aWeK aKu pOntiAnAk !

PONTIAN=PONTIANAK ? hehehe ooppss salah ! hehe pontian tuu tempat aku tinggal laa :) pontianak tu hantu laa :) hehhe

cm kak limah jea...hihihihi

haa ! ari nie aku tetbe nk p tengok wayang ! tpon laa mmbe aku c dibaa, n leyha... tp due2 bz ! wwaaahh , nk ajak sape niee.. so ajak laa adeq aku nie.... baru form 2... p tgok citew TOLONG AWEK AKU PONTIANAK ! menarik + kelaka ! hahah... aku p nek kete ayah aku laa... kete avanza, nek 2 org jee.. aarrgghh tibai jea... asalkan sampai.. yelaa nk tunggu kete aku, daa kua tp loan bank lak tana lepas... isshh !  berbalik pd entry kali nie, citew nie sangat lucu, klaka.... :) so sape yg x p tgok rugi tau :)  nie serba sedikit laa sal citew niee k... sinopsis laa katekn..hehhee

Pernahkah anda menonton filem Pontianak Malaysia bercinta dengan manusia? Pernah tengok Pontianak yang tidak hisap darah dan tersangatlah baik? Haa…kali ni, Tayangan Unggul mempersembahkan sebuah filem komedi seram Tolong! Awek Aku Pontianak. Filem ini mengisahkan bagaimana seorang manusia boleh jatuh cinta kepada Pontianak.
Bob (Zahiril Adzim), orang kata dia loser tapi dia ni sangat baik, lurus bendul, naïf tapi sering dibuli oleh rakan sepejabat. Mempunyai rakan serumah bernama Pian (Sufian Mohamed). Bob sering bernasib malang bukan saja berkenaaan dengan kerja, kehidupan seharian malah sering gagal dalam percintaan.
Ina (Faezah Elai), inilah awek Bob. Kerja dia sales assistant je. Ina sanggup tinggalkan Bob dan pergi kepada lelaki yang lebih kaya kerana tak sanggup hidup dengan loser. Kesian Bob.
Faizal (Rashidi Ishak) teman sekerja Bob, dan juga anak bos tempat Bob bekerja. Dahlah tak pandai buat kerja, hanya pandai menggunakan kuasa sebagai anak bos. Sering mempergunakan Bob dalam urusan kerja. Kesian…Bob.
Suatu hari, Bob kenal dengan seorang wanita; Maya (Sazzy Falak), sangat cantik, comel dan baik hati. Bob mula terpikat pada Maya. Tapi Maya ni Pontianak, Bob tak tahu pun yang bakal awek dia ni Pontianak. Lagilah kesian kat Bob.
Maya tinggal bersama adiknya Liyana (Liyana Jasmay), cantiklah jugak. Tapi tak macam kakak dia, dia ni garang sikit dan sangat menjaga kakaknya. Aktif menjalankan aktiviti Pontianak disekitar kawasan perumahan dia.
Keadaan menjadi kacau apabila datang lagi seorang lagi Pontianak; Nadia (Nurul Wahab). Datang dari Johor ke KL semata-mata nak cari Maya. Kehadiran Nadia banyak mengucar-kacirkan kehidupan Maya, Liyana dan Bob. Aduh…kesian betul kat Bob.
Bagaimanakah kesudahan filem ini, adakah kehidupan Bob yang loser akan bertukar menjadi lebih baik dengan kehadiran Pontianak ni? Atau menjadi bertambah loser?

nie plak senarai pelakon2 n org2 yg menjayakn filem niee :)



Zahiril Adzim – Bob
Sazzy Falak – Maya
Liyana jasmay – Liyana
Sufian Mohamed – Pian
Rashidi Ishak – Faizal
Yus Waisar – Kamal
Nurul Wahab – Nadia
Syanie – Fatimah
Ameerul – Noordin
Datuk Jalaudin Hassan – Mr. Jamal
Harun Salim Bachik – Pak Harun
Afdlin Shauki – Don
Faezah Elai – Ina
Ruminah Sidek – Old Lady
Jehan Miskin – Eddy
Bell Ngasri – Pembantu Pak Harun
Senarai Tenaga Produksi
Pengarah/Lakon Layar – James Lee
Penolong Pengarah 1 – Saiful Zaidrin
Penolong Pengarah 2 – Muhammad Sadiq
Pengurus Produksi – Mohd Izuan Mohd Mokhtar
Pengarah Fotografi – Mohd Helmi Mohd Yusof
Pengarah Seni – Nazrul Asraff Mahzan
Propmaster – Raja Azrul Nizam Shah Bin Raja Amir Shah
Busana – Nasirah Ramlan
Tatarias – Mohd Fuad Arippin
Komposer – Nurzaidi Abdul Rahman
Jurutera Bunyi – Dustin Riduan Shah
Editor – Abong


rugi tau sapee x tengok.. sebenanyee aku nk p tgok dgn boypren aku... tp nk wat cm ne, time kelua cito nie, time tu seminggu ag aku dee 1st test tok sem nie..hhuhuh soo kene laa tgok dgn adeq aku... tp mmg kelaka.. aku berdekak ketawe dgn adeq aku... hehehe  :)



pontianak nek moto :)

hodoh glerr ! (comey ag aq..hehe)


nie adeq bradik pontianak :)


LANGSUIR vs PONTIANAK :)




cantekkn pontianak nie :D







jum p pakat ramai2 p tgok citew nie k :D

sekian ~

pULanG kE kaMpUng hALamAn

assalamualaiku...

YESS !! ... akhirnye aku pulang ke kg halaman aku... jumpe mama, ayah, adeq2... cume ta pat jumpe abg laa.. sbb dye keje kat KL... so ta pat laa nk jmpe.. ( sebenonye nk pau dye wet..ihihih ).. aku brtolak kol 12 dr kolej... sape yg anta eak..??! cceeyyhh !! mesti laaa Ameen Neeruza  :D hehhe... p tampin kol 12, sempat mkn sbb tiket kol 1.15... so, sempat laa kami dating kejap, p mkn jea.. pastu dye anta p basten laaa... dah 2, dye dpt teman aku smpai 12.50 jea... t mesti rindu kat bie kn sbb cuty seminggu ! 


boypren aku tu blek mlm 2 gak.. aku jea balek awal.... jenuh aku tunggu bas.. bas sampai kol 2.10 ptg ! wwaahh !! bengang gilerr time tu.... tp seronok laa sbb 1 bas tu, ramai yg kongker dak kolej aku, n sume aku kenal.... aku dok blakang syukran (dak uma boypren aku) hehehe abis sume rahsie dye citew... eeehhh3! xpon..cikit jea  hahaha tp ade 1 masalah lg ! bas bawak terlalu lembab ! huh... da laa tersengguk2 cam kudaa :( hhuhuhu time tu aku xpat nk tidow.. n syukran laa jd mangse tok aku berborak... hahaha :) gerak kol 2, kol 5.40 baru sampai perhentian BP ! wwaah lambatnyeee @..@ 4 jam lebey aku dok dlm bas tu... sampai laa gak aku kat SKUDAI, tok aku nek bas ke PONTIAN ! 


nie aku rembat kat google jea !  

ha ! xeb bek laa aku dr SKUDAI tu tunggu bas kejap jea ! kalo x, mau pengsan aku.. hahaha tp bile bas mayang sari daa sampai, penuh laa plak.. maklum laaa.. time tuu daa kol 6.45... so kene laa bersabar.. ramai org blek keje.. mklum laa JB tu bandar ! penat gak dekat 1 jam berdiri dlm bas.. tp nk wat cm ne, terpkse laaa... (nak jee suro owg bgn, aku duduk. hehehe) 


nie aku mek kat google.. tade mase nk posing2 ! heheh :) daa sampai kat PONTIAN, baru my DADY amek... huh ! akhirnyee aku sampai kol 7.50 kat umaa.. penad gileee !!! tp epie sbb dpt jumpe mama tersayang !!! :) luv u yeah mama !!!

 posing kat kete ayah :)

taaa payah laa ko nk overr ! :) hehe
sekian ~