sUbaHaNaLLaH !! ALLAHUAKBAR ! !

td mase aku sebok dok on9 fb, tetbe aku trbace kat sorg mamat nie post kat Warga UniTeC (UniField Technology College)  mengisahkan pe yg trjd kat negeri PAHANG baru2 nie.. YA ALLAH ! da laa aku kat melaka, dekat je dgn PAHANG ! skrg negara kita sedang di landa gempa bumi walaupon hanya 3 minit (takutnye aku) ... n then aku try cari kat google pe sebenanyee brlaku,, tetbe aku trbace 1 artikal pasal dentuman disusuli gempa bumi di Pahang ..... wait n see


> salam~...bcer nie. Semalam. siaran RTM di Negeri
Pahang. tergempar ramai orang terdengar bunyi dentuman yang sangat kuat di
susuli gempa bumi selama 3 minit, mungkin ini tanda2nya.

> kpd semua yg bergelar muslim,hari nie pakar meteorologi bhgn bunyi dr Rusia
m'dapati sesuatu bunyi ganjil spt ngauman raksasa dr bwh mantel bumi.menurut
para ulama kemungkinan besar itu ialah suara Dajjal y b'usaha utk naik ke muka
bumi.oleh itu,kte disuruh sentiasa x berhenti azan dan solat,sebarkn kpd umat
ISLAM yg lain. Amanah!! Wallahualam. KITA YANG MENENTUKAN DIRI KITA Jgn skip
utk bace ni. Sebarkan kalu sayang pada islam.

> BAHAYANYA KARTUN POKEMON POKEMON dan BINATANG2 yang ade dalamnya. POKEMON
bermaksud saya yahudi,> PIKACHU bermaksud jadilah seorang yahudi. CHARMANDER
bermaksud ALLAH itu lemah nauzubilla.​.​.​​.​​h)​​.​​

> jadi. tolonglah SEBARKAN kepada rakan2 chat korang semua.

> sumer org yg ade yahoo messenger (ym), tolong jangan add org yg id die
macam ni: anamuslim_​.​.​​.​.​.​​.​​.​​.​​cute_​​ 97@yahoo. com die cuba nak murtadkan org Islam.
tolong forwardkan mesej ni kepada sumer org Islam!!!(kalau rase sayang ngan org
Islam la!!!!!!. kalau tak sayang, x payah forward!!!) jngan smbong n
bongkak..skrng korng gembra larh. tnggu balasan dkat kubur

YA ALLAH, pe yg akn brlaku sekrg? tkutnye aku,, huhuh aku harap, sesiapa yg mmbace BLOG aku nie, sebar2kn laa okey... huhuh smpge negara kita selamat dr masalah ini ... ALLAHUAKBAR !!!

No comments: