i gEt nEw sOngS fRom mY sPeciAL fRieNd \(^.^)/




assalamualaikum.. hyee sumee.... ceeyyhh..
actly, today i got a new song with my special friends... (special ke??).. sebelum aku bgtw korg sape dye, meyh aku intro cikit pasal dye... special sbb dye manje beb.. kengkadang tu rimas gak, but layankn jee..hihi mampus aku kalo dye bace entry aku.. HAHA?(!)

kat kolej aku ade sorg budak nie.. budak baru kat kolej.. dye slalu mai lepak bilik aku.. yelaa dye rapat dgn aku n nmembe2 aku..sape dye eak? hahha jap ea.. aku bgtw..she so cute =) best kwn dgn dye.. even dye friend aku yg pelik, tp dye slalu wat aku senyum.. tp aku xde laa sampai abaikan BF aku yeah... HAHA kami kenal baru 4@5 hari laa...aku suke kwn dgn dye sbb dye penyayang, perinag, berani, manje, n cool.. wah kalo dye bace kembang buntut.. haha ! xley puji lebey2 yee.. hehe mesti tertanye2 sape kan..

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
hehehe =)
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
cute kan.. actly she is girl.. but somthing wrong ckit.. HAHA



















nie pic2 dye yg aku rembat kat FB tp daa bgtw daa..haha name dye sedap weyyhh.. 
MUNIRA IZATUL AMIRA BINTI RAZALI

dye daa ade aweq daa. beselaa.. 1st time nie kwn dgn peng... haha but i'm still normal k.. tol x Notty Nakall ?
tu FB dye laa.. aku gak ade kwn yg senget2 kat rumah aku tu... mereka setia di rumah tu.. contohnyee....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
PERTAMA !

aku dgn adeq

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

KEDUA!


aku dgn dada
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
KETIGA paling giler !

aku dgn ELY..
sumenyee giler2 ! kami akn jd bestfwen sampai bila2 ! 

okey sampai sini saja.. sekian

p/s : maaf aku copy pic korg.. HAHA =)


MUET !

assalamualaikum...

jarang eak skrg aku wat blog.. alaa cm mls laaa.. yelaa.. skrg nie even daa abis exam Uitm,, tp ade lg kelas tok SKM.. ikotkn aty mls jee nk p kelas..huhuh berbalik pd entry,, smlm 11.10.11 aku ade muet ! sape yg xtw muet tu bende ape... dye men masak2.. hahaha xde laa.. muet tu,, ha ! p cari kat google ! ngee~

mlm sblm aku p muet aku daa rase nk tercabut jantung nie... sbb aku risau xley jawab..huhuh yelaa muet nie bkn senang pon..aku nie bkn reti sgt nk speaking2.. xbape minat.. aku tdow kol 4.50.. n then bgn kol 5.30.. huh ! yelaa membe aku muet kol 7.30.. aku kol 11.. dala sekolah tu jaoh..aku gerak dlm kol 6.45... tp yg turut teman aku my boypren laaa... hihih =.=" sampai dlm kol 7.25.. da nk strt muet daa,,huhuh

time aku kol 11 tu, aku group last tw.. penat menunggu nyee... hhhmmm tp pling aku tkut, aku ley plak dpt candidate A! gerun tahap cipan ! sampai turn aku, aku xley jawab.. ya allah susahnyee,, pdahal soklan senang jee.. tp sbb aku tkut,, sume hilang.. hhmm nk wat cm ne kn... redha je laa ok... yg psti aku daa wat yg terbaik kn... so lepas nie focus pd aku MUET bahagian writing, listening, dgn reading yee.. so wat terbek tw ! CHAYOK ! thats all from me. ngee~

wasalam~

p/s : sape yg xwat lg muet, wish u all good luck ok !

doN't MakE mE cRy aGaiN

awak..
pagi td saya rindu sangat2 kat awk,
saya tunggu msj2 awak, 
wish 'gOoD mOwnInK mOk'
tp semuee tu xde..

awak,
saya sedih sekarang nie,
sedih dgn ego awak,
sedih dgn sikap awk..

awak,
awak tau x kenape sy marah awak td?
sbb saya takut kehilangan awak.
saya xnk semuanye berulang kembali,
tp awak langsung xfikir perasaan saya kan.

awak,
hari nie saya sedih yang teramat,
awak nk tahu kenapa?
sbb awak tipu saya.
tp sikit pon awak xrasa serba salah kan?

awak,
susah sangat kea nk faham saya?
kenapa awak xjujur?
awak jahat !
awak terlalu ego !
tp kenapa saya jea yang kena mengalah?
sedangkan bukan salah saya??

awak..
tolong laa jgn buat saya begini lagi.
jgn buat saya menangis lagi.
sebab setiap kali saya menangis,
semua nie akan saya pendam..

awak,
saya sudah tak tahu nk buat ape dah,
makin saya bersabar, saya mengalah,
makin saya sakit hati.
tp saya hanya mampu bersabar,
biar laa awak puas hati dengan semua ini..
terima kasih sayang 


p/s : hanya luahan hati =)

LaSt pApEr =)

assalamualaikum..

FINAL exam ? hahah semalam daa abis daa..  last paper aku paper FAR150..


FAR ? boley tahan laa gak... haha susahnyee... heheh =) so boley laa balik laa... tp cm malas jee..huh ! yelaa kalo blek pon aku nk buad ape kat uma haa??? hhmm keje? tdow? xmungkin laa... so relax jap kat kolej nie dlm seminggu lg.. pastu baru blek.. hahaha... =)

blek rumah boley relax drpd stdy ! 

daftar sem baru kat kolej nie 10.11... aku p daftar jee kot.. sbb UiTM nek 21 november.. so ikut UiTM laa..hehe kalo msok awal pon bkn da strt daa.. yelaa minggu yg di awalkan pon tu sesi perkenalan... mne xnyee... bknnye xknl dak2 kelas... lecture2...hhhmmm lg pon cmfrm ramai yg ikut UiTM laa..hahah =)

p/s : tkut laa plak result kua nanti =="
p/s/s : haha ! hope sumenyee okey n xde repeat !