riNdu Lak Kat bLog !

rindunye aku kat blog.. hahahah yelaa aku banyak cerita tp memandangkan aku malas.. so,, hahaha phm2 jee laa okey..mesti korg rindu kat aku kn... (ade kee yg bace blog kau nie ziema oi)

nie aku baru jea nek cuty mid sem ! HA ! sebelum tu, aku nk wish SELAMAT TAHUN BARU yea =) ape azam taon nie ea???hmm poneng gak nk pk azam taon nie kn.. tkot xtercapai,, merane t... HAHA ! azam aku taon nie nk jd isteri pelajar yg CEMERLANG, nk berubah jd yg lebey jahat baik.. paling penting, AKU AKAN TETAP MENCINTAI die sorg =) tp misi aku, aku nk turunkn berat badan aku.. actually aku nie da GEMOK ! tol x? nk tgk x pic aku daa gemok?? HAHA segan giler!!! gggrrrrr =____________=

gemok kan?? huhuh

xpelaa.. aku harap aku ley kurus cm dulu..huhuh aku segan giler bile prg2 yg aku syg ckp :

1. mama : angah, kau makin gemok... tu la mkn je tau....
    aku : hmm =(
2. BF : syg, bile nk kurus nie... turunkan laa berat badan... makin ******... makin syg gemok, makin lmbat l kote nikah..hehehe
    aku : tahlaa bie...=( (cedey siot)

3. kwn2 : ziema kau makin GEMOK !
    aku : bia laa.. HAHAH (cover segan)

hhmmm segan giler.. nie laa rutin harian aku.. tiap2 hari aku dgr... =( mule2 stress... tp lame2 daa ignore ! sbb aku kene terima kenyataan yg aku daa gemok =)

No comments: