RINDU !!

assalamualaikum semua !

waah ! lame giler aku x  create blog nie ! rindu siot.. HAHA.. kat sini aku nk luahkan something ! korang tau x, aku benci dgn tarikh 09.10.11 !! nk tau x kenape? tarikh nie yg aku kenal dgn sorg budak,, n dah wat aku syg kat dye.... n lastly dye tinggal aku.... saket kn bile kite putus?

aku xnk laa bgtw lebey detail kenape aku dgn dye putus, tp yg aku tau skrg, aku terlalu rindu dye !! tp xpela,, skrg pon dye daa happy dgn dak pmpuan len, dye daa gembire, dye daa senyum tanpe aku... =) its okey ! aku gembire bile dye gembire.. HAHA ! aku pon selalu gembire,, tp disudut aty aku,,, aku teramat rindu dye !! aku perlukan dye,, sbb dye slalu wat aku happy,, slalu manjekan aku.. kat uma aku nie,, aku daa sunyi dye xde.. membe2 aku sume dgn hal masing2, aku rase tersisih ! tp dulu, bile ade dye,, dye slalu wat aku happy,, wat aku xsunyi :'(

skrg nie,, aku hany gembire bile aku kau dgn BF aku.. tp slalu ke? xkn... n kalo kua pon cm xhappy gak !! aaagggrrhhhh !!!!!! ku benci sume uh ! semue uh wat aku pening pale kan !!
yang penting sekarang adalah FINAL yg bakal tiba bulan 3 nie ! wish me luck okey !!! =) mmuuaahhx !

No comments: