MidSEm toK sEm3

assalamualaikum..

sekian lame aku x update blog... tetbe ari nie terfikir nk on9 nk wat entry baru.. hehe yelaa tade idea sebenanye.. lg 1 prasaan MALAS mmbuatkan aku mls nk buat entry... ari nie aku selamat dikebumikan sampai ke rumah family ku... rindu siot... hehehe tp aku de 1 hal yg wat aku sedey sgt2 ! aku dpt cuty kejap jee... dak len cuty seminggu.. de yg dkt 2 minggu... tp aku cume 3 hari jee.. sbb selase-jumaat aku de kelas SKM ! (menyesal aku amek) nk wat cm ne kn.. kene laa p.. sbb aku exam bln 1 ni... 

sesape yg dpt cuty lamee tu.. slamat bercuty okey... aku daa kat pontian nie.. sok nk grk ke umaa MUNIRA sbb jalan2.. isnin trs blek kolej..

my lovely family !

hhehehe sajee je nk posing =) **gedixxx**



abg n adeq laki ku =)
actually abg aku yg askar tu da lme xblek.. die ckp jaoh.. padahal die blek mlake boley.. HAHA ! untung laa blek rumah bakal mak mertua.. hehehe die kerja kat KL.. kat MINDEF kot... xingt laa.. aku blaja kat mlake.. adeq2 aku still skolah...hhmm =( aku pon susa gak nk blek uma.. sbb pk tol, minyak lg... huhuh mahal laa..sabaa je laa =) so abiskan mase dgn family jee kat umaa walaupon sekejap... =)


No comments: