siOt jErK kEna TaG... (!)

assalamualaikum...

KITA kena tag dgn kaka kitaa niee cayang kaka amiza >.< siot jee bg soklan mrapu2 ! nie yg nk marah sayang nie HAHA !


LETS GO !


rules of the game !
  1. you must post this rules.
  2. each person must post 11 things about themselves in their journal.
  3. answer the questions tagger set for you in their post. And create 11 questions for people you tagged to answer.
  4. you have choose 11 people to tag and link them on the post.
  5. go to their page and tell them you have tagged him/her.
  6. no tag back !


    11 things about NORAZIMAH BTE NORDIN


    1. nama kita di beri masa dlm perut kecik2 lg.. NORAZIMAH BTE NORDIN
    2. kita nie keturunan arab jawa but no indon okey.. ta tw laa mne dtgnye jawa tu dlm family kita.. tp xreti pon nk ckp jawa...hihi =) tp keturunan asal belah mama ialah arwah kepada moyang kepada moyang (tah bape moyang tah) keturunan lanun JOHOR...
    3. umur ? baru jea 19 tahun 3 bulan 4 hari... (sapa xwish tu meyh wish dgn hadiah skrg ! )
    4. adeq bradik kita ade 6 termasuk kita.. actly ada 8.. but sorg akk kita mninggal n sorg adeq gugur.. ='( kita ank kea 2.. kita ade sorg abg, sorg adeq laki, 3 adeq perempuan !
    5. kita study kat UNIFIELD TECHNOLOGY COLLEGE nersekutu dgn UiTM Alor Gajah, Melaka.. xpandai pon... kita amek kos DIPLOMA IN ACCOUNTANCY ...

    6. kita kuat majuk tw ! kuat cemburu ! n the most important, kita sayang org yg sayang kita !
    7. ha ! kita syg BFF kita ! Ely sewel , Adeq berangan , Dada senget , n last skali Mun gedix ...
    8. kita suka budak kecik tau sbb dia hodoh kiut, comey,
    9. kita suka berkawan tp xsuka bergaduh laa.. kita pernah bunuh trajang org sbb dia p tampaq kita... ='(
    10. kita nk sgt berkawan dgn sorg budak nie tp kita tkut.. dia nie sorg blogger agak terkenal gak laa tp xpe laa..kita xreti sgt nk jd blogger famous nie =)
    11. kita ada kwn dak tecik tw.. dia adeq BFF kita.. nme die Adeq Sufi ... die blaja kat INDONESIA tw.. tp umo die baru 15 tahun, da mek DEGREE.. die nie pandai sgt2 !





    soalan yg kaka AMIZA tag

    1. 

     Haaa, berapa result korang ? hahaha . mesti tak terjawab kan . cepat jawab

    -----> teruk laa ! sengan nk bgtw.. tp alhamdulillah xde repeat !

    2. 

    Kecewa tak dapar result mcm tuh ???

    -----> sangat kecewa ! =.=

    3. 

    ape yang korang nak capai sebelum menutup mata ?

    -----> banyak ! nk berjaya dlm hidup.. nk tlg mama n ayah ! nk kawen (miang hihihi), nk anak ! HAHA !
    4. 

    Single ke taken ???

    -----> taken by MOHAMMAD FARHAN AMIN BIN AHMAD =)
    5. 

    Sape name BF korang ???

    -----> daa list kat atas daa.. p laa tgok sndiri k =)

    6. 

    Sayang saya tak ?? hehehe

    -----> X ! sayang laaa =) coz kamoo kaka sayeee >.<
    7. 

    Sakit hati tak kena tag ? hahaha

    -----> marah xde rase pape pon.. hehe cume geram..ggggrrrrrr @.@ !#$%^&
    8. 

    Nama penuh korang ???

    -----> iiissssshh p baca blog nie dr awai naa ! hihihi

    9. 

    Ape yang korang nak dalam hidup nie ? Kepuasan yang mcm mana ?

    -----> tahlaaaa.. xtw nk ckp cm nee.. hehehe

    10. 

    BOSAN x ? sebab saya dah tak taw nak tnye ape

    -----> x ! best laaa tp cikit bosan sbb sye xtw nk jawab ape daa.. HAHA !

    11. 

    UMur korang ???? hehehe

    -----> kecik lagi ! ngeee ~ baru 9 tahun 19 tahun... nk detail tgk kat atas yee !


    org yg nk di tag ! (BLS DENDAM !)




    soalan utk yg terkena tag !

    1. marah ke saya tag kat korg? hihi
    2. adakah korg rasa korg nie hot? chantek/hensem? cun/kacak? kenapee yee?
    3. korg kene upload pic yg kat wallpaper lappy korg dan cerita kenape korg gune wallpaper tu.. hihihi
    4. bila terakhir korg mkn ayam?? berape ketul??
    5. apekah yg korg akn buat selain menyelesaikan tag nie?
    6. korg bgn pg pkul berape??
    7. listkn lagu yg korg paling minat...
    8. bende yg korg paling korg suke buat ??
    9. ape yg korg paling xsuke?
    10. single or not? kalo not, bgtw laa sape empunye yg bertuah tu..
    11. kenape korg perlu jwb soalan2 saya??? hihihi


    p/s : sesape yg telah terkena tag tu,, silaa laa jawab yee... semoge berjaye membalan dendam kat org len..


    wsalam ! 

    No comments: