CiteW LawAk !

wwaahh ! new story ! :) aku baru belek2 blog org len, tetba . . . . .  (jengjengjeng !) hahahaha KISAH HOT ! pengalaman malam pertama :) BEGINI KISAHNYA ,,, saksikan !



Malam pertama aku biasa jer…
Aku yg bukak kan, pastu gosok-gosok belek-belek yg mane patut, push the right button, pastu cucuk terus main. Takde maknenye dah nak kiss kiss dulu. Aku tak tahan dah pasal lame sangat dah aku tunggu. Dekat setengah tahun jugak laaa kumpul duit…
First main terkial-kial gak laa carik tempat mane yg harus tekan. Dalam setengah jam camtuh ok dah. Dah familiar la orang kata. First time main dekat 3 jam aku balun sampai panas giler. Hehehehe  >
Itu laa pengalaman malam pertama aku main PS2 mase baru beli 5 tahun sudah…
Korang punye kisah malam pertama pulak macam mane  Kongsi la kat sini :->



siot jee ! ku kene tipu :) hehehe tp ok laa,, boley tahan :) nk taip kisah lawak, tp tetbe keluar kisah mlm prtama, so aku on je laa. . hahahaha

No comments: