MiSs mY sChOoL :(


waahh ! teringat aku time waktu skolah . . . miss sgt2 dgn dak2 PERD 2 ! ketawe same2, gdoh same2, meniru same2, yg pling penting, kene dende same2 ! hehehe :) tp 2 aku dpt rase time skolaa je laa . . . bilee daa smbg blaja nie, daa xcm dulu. . msing2 da p jaoh. . ramai yg msok matrik ! beberape org je msok poli n kolej ! trmasok laa aku.... sedey laa gak tgok result dulu ! tp aku xkesaa daa ! yg penting, paper aku UiTM yg tande :)
(alamak kerek plak minah nie) hehehehe tp aku cedey laaa ! sbb skola aku, SMK TEKNIK PONTIAN, daa x wujud ! daa ganti MATRIKULASI TEKNIKAL PONTIAN huhuhuhuh !







 Sekolah Menengah Teknik Pontian atau nama glomournya STePo..ohhh sangat rindu dengan sekolah ini.aku masok sekolah neh of course lah time form 4 kan?and the most crazy part is batch aku tu last batch yang tak dapat ditandingi oleh mana-mana batch sekali pon.eleh..de 5 batch jek pon kan?haha.

okeh.skang skolah uh da pupos
.yup.sempat hidop 5 taon jek sebab skang skolah uh da jadi matrik.hampeh.mungkin atas faktor skolah uh besor & canggih sangat kot tok dijadikan skolah 2 tibe-tibe tukor jadi matrik plak.yup.siyes skola uh besor okeh.tak tipu neh.cume tempat tak strategik.haha.

aku mek kos PERDAGANGAN ! haha ramai pmpuan laa.. laki bape ketul jee... perd de 2 kelas je.. sbb kat STEPO cume teknikal saje :) tp best ciot ! batch aku last, so aku laa senior, aku laa junior ! hahaha dalaa skola luas gilerr ! yg ade time batch aku xsmpai 1000 pon,..








tp sys, sumenye berakhir pd  tahun 2009 ! lps abis jee SPM, sumenye tlh jtoh kat matrik !!


nie laaa last2 jdnye :(





No comments: